joi, 21 februarie 2013

Motiv pentru care merita sa traiesti


  Ore nedormite , zile insorite pierdute fara rost , momente fericite care trec pe langa noi fara sa le bagam in seama . De ce ? De ce am uitat sa traim , sa ne bucuram de fiecare lucru marunt pe care viata ni-l ofera ? Ne-am lasat scufundati in otrava rutinei , respiram din ce in ce mai greu aerul poluat de problemele ce ni le ofera viata. Vreau sa evadez , macar pentru o clipa vreau sa fiu iar copilul acela cu ochii limpezi si zambetul sincer, vreau sa pot sa spun din nou “ Bunaziua” fara sa ma simt obligat sa o zic , vreau sa daruiesc si sa primesc zambete sincere fara motiv si cel mai important lucru , vreau sa dau si sa primesc iubire neconditionata.

   Crezi ca poti , sau mai bine zis crezi ca vrei sa mi te alaturi ? Incearca macar o singura data sa gusti din libertatea ce ti-o ofera puritatea sufletului, sau ti-e teama ca vei deveni dependent de ea ? Lasa tot in urma , ia-ma de mana si hai sa fugim in necunoscut , sa nu ne fie frica de ce va fi maine si sa ne bucuram de ce avem azi. Sa nu trebuiasca sa zambim pentru un motiv oferit de alti , sa incercam sa ne facem singuri motive de a zambi.


   Si in final, dupa ce ne lasam pierduti in proprile vise , sa clipim de doua ori si sa revenim in lumea asta  gri si plina de fete triste si plictisite. Dar sa ne intoarcem in acel loc de fiecare data cand simtim ca nu mai putem respira , ca inima noastra bate fara rost si sa ne reamintim ca fiecare dintre noi are un scop maret si ca doar noi putem sa decidem daca il atingem sau nu.