miercuri, 13 martie 2013

Asta este !

     Zilele astea am fost intrebat : " Ce e dragoste ? " ; Si nu am stiu sa dau un raspuns exact, nu am fost in stare sa dau un raspuns exact . De ce ? Poate pentru ca mi-e frica sa spun , pentru ca am sa realizez ca si eu sunt indragostit , sau poate pentru ca nu am simtit niciodata cu adevarat ce e dragoste . Dar daca as incerca sa da un raspuns , acesta ar suna cam asa :

    Cred ca as fi indragostit daca nu as putea dormi , nu as avea pofta de mancare , as avea un zambet cretin non-stop lipit de fata , nu as sti sa vorbesc corect , as avea o figura de visator tamp care e tot timpul pierdut in lumea lui. ( pana aici totul suna ca o boala ) 

     Dar daca ar fi sa explic ce am zis , ar suna cam asa : as fi indragostit daca nu as putea dormi noapte de teama de a nu te intalni in visele mele , nu as avea pofta de mancare pentru ca am o usoara stare de plutire in fiecare secunda cand ma gandesc la tine , as avea un zambet cretin non-stop lipit de fata datorita faptului ca pot sa iti simt prezenta , sa iti vad chipul sa te simt aproape de mine , nu as sti sa vorbesc corect pentru ca de fiecare data cand incerc sa iti zic ceva inima imi bate atat de tare incat am impresia ca la fiecare bataie e gata sa sara din piept , as avea o figura de visator tamp care e tot timpul pierdut in lumea lui la gandul ca intr-o zi o sa iti dai si tu seama cat de mult pot sa tin la tine si sa simti si tu acelasi lucru pentru mine.

     Insa , pana atunci , sunt acelasi tip banal fara pic de haz , care rade prosteste la fiecare lucru pe care il spui , doar pentru ca ii e frica sa iti spuna ce simte. Cu toate ca astept fiecare secunda sa vad daca te uiti si tu la mine asa cum ma uit eu la tine , imi e frica sa ma uit in ochii  tai , pentru ca s-ar putea sa raman captiv in ei , sa  imi pierd toate simturile , sa uit tot ce am invatat pana acum. Nu vreau sa ma apropi de tine pentru ca stiu ca o sa simti cum tremur de emotii de fiecare data cand sunt langa tine . Da, sunt un copil , naiv , prostut , aiurit , dar in acelasi timp capabil de a oferi zambete sincere si siguranta ca nu voi regreta nimic din ce ti-am zis.