vineri, 24 septembrie 2010

Dragoste asta -_-


Of of .... oamnei buni spuneti-mi si mei de ce trebuie ca dragostea asta sa fie asa dificila ???
Cand esti iubit nu impartasesti aceleasi sentimente cu acele persoane , dar cand tu iubesti , acele pesoane nu au aceleasi sentimente pentru tine. Iar cand intalnest persoana care si cand sunteti impreuna va simtit ca o singura persoana , va contopiti atat trup cat si suflet deventi unul singur , doua inimi care bat la unison si toate astea te fac sa crezi k totul va tine o vesnicie si pentru nimeni nu vei mai putea simti ce simti pentru acea persoana , care dupa un timp totul ia sfarsit si suferi dar cu toate astea , treci peste si la fel faci si cu urmatoarea persoana.
Deci dragostea e ca o planta , care creste , infloreste , cu trcerea timpului moare si o ia de la capat ... dar la fel cum planta elimina oxigenul fara care nu am putea trai la fel e si cu dragostea , o persoana care nu a iubit nu simte ca traieste ...
Asa ca oameni buni iubiti cat puteti :] ca niciodata nu vor fi doua iubiri la fel , bucurati-va din plin de ele :]

Un comentariu:

  1. Dragoste este... al 1001-lea lucru care ne crează înca minimum 2000 de zâmbete şi 4000 de lacrimi. Dragostea este un sentiment ce place, te înfioară şi te îndulceşte, te urmăreşte şi te schimbă. Trebuie sa continui sa visezi. Visul este 0,1% parte din lumea noastră in care acadelele sunt făcute din viaţă, iar viaţa din vise. Visul îţi reglează respiraţia şi îţi pompeaza sângele. Altfel ai fi putrezit de mult in realitate. Un vechi prieten si coleg, Gaby Tanko.

    RăspundețiȘtergere