marți, 29 noiembrie 2011

Prietenie adevarata

    Am sa las la o parte toate epitetele si toate metaforele ce se ascund in poezie si de data asta
am sa zic exact ce cred , sau mai bine zis exact ce simt.
     Ce inseamna un prieten adevarat?
·          Un prieten adevarat e persona aia , care atunci cand ai o probleme de care ti-e prea jena sa o zici , sta si “ se milogeste “ zeci de minute sa ii spui . Cu toate ca nu vrei sa zici la nimeni pentru ca te  temi sa nu fi judecat , o faci , ii spui ce problema ai … si  el  , te asculta si cu toate ca ar trebui sa te judece , nu o face , ba din contra te primeste cu bratele  deschise.
·         Un prieten adevarat e persoana aia , care atunci cand mama ta pleaca la lucru in strainatate  , el sta cu tine si te sustine , te asculta , te incurajeaza sa razisti ca totul va fi bine.
·         Un prieten adevarat e acela care isi cere scuze de la tine , cu toate ca tu nu sti pentru ce , sau daca a gresit cu ceva … dar el tot o face pentru ca simte ca a gresit cu ceva.
·         Un prieten adevarat e acela care iti ofera umarul lui si te incurajeaza sa plangi atunci cand nu sti ce sa faci in legatura cu fosta iubita.
·         Un prieten adevarat e acela care te incurajeaza la “prosti “ gen : te cheama la el sa va uitati la un film la 3 dimineata , si tu traversezi tot orasul pentru ca iti e prieten adevarat ,  si merita sa faci chestia asta pentru el.
·         Un prieten adevarat e acela care iti impartaseste “ comorala nationala “ fara nici un regret sau teama J)
·         Un prieten adevarat e persoana aia care vede ca e tarziu si maine dimineata trebuie sa mearga la lucru dar totusi spune … “ lasa dormi la mine , ca e tarziu , unde mai mergi la ora asta acasa ?”
·         Un prieten adevarat e acela care atunci cand are o problema , iti cere ajutorul fara sa ii fie teama ca nu o sa il oferi
·         Un prieten adevarat este persoana care nu incepe sa rada , sau sa faca misto de tine , atunci cand te vede cu ochii plini de lacrimi , si incearca sa afle ce s-a intamplat , si fara sa isi dea seama te face sa razi si sa treci peste orice.
·         Un prieten adevarat …  esti tu
 Si poate ca am zis-o de prea multe ori , sau poate deja e invechita , sau poate nu suna deloc credibil. Dar de data asta o spun “ from the bottom of my heart “ :  MULTUMESC !!!

3 comentarii: