sâmbătă, 11 decembrie 2010

Pareri ---- Capitolul 4 Iubire Astrala

  Ahh ce poate fi mai frumos ca iubirea ....
Acest capitol are rolul de a va "trezi" imaginatia ... are scopul de a va aduce un zambet pe fata , o bucurie in suflet prin propria voastra creatie . As vrea sa va vad cea mai creativa parere legata de o relatie , cum ati vedea voi relatia cu actualul/a sau viitoare/ul partener/a , intr-un mod cat mai ciudat , cat mai inventiv si care sa reflecte o parte din voi , din sufletul vostru.
   Si ca sa va dati seama despre ce vorbesc am sa incep eu :D  :

M-am indragostit de o stea cazatoare , pe care o poti vedea zi de zi si tot nu te saturi de prezenta ei divina. O stea care strabate universul purtandu-mi pecetea . Praful ei cosmic imi inalta trupul la cer , imi umple ochii de lumina , imi transforma zambetul in Aurora Boreala . In ochii mei , restul stelelor nu reprezinta nici macar o farama din Steaua de care eu m-am indragostit . Zi de zi zboara pe cerul mintii mele si il umple de licurici rosi cu aripi in flacari , care imi lumineaza si incalzesc sufletul . Totul pare absurd si poate ireal , asa am crezut si eu pana cand a venit ziua in care acea cometa a aterizat pe Pamant si s-a transormat intr-o Zeita , cu ochii ca si luna plina , cu buzele-i rosii ca si marul Evei , cu parul curcubeu si cu trupul ei de felina. S-a apropiat de mine soptindu-mi acelasi lucru de 1 milion de ori : " Hai cu mine , sa zburam prin Univers la infinit , sa strabatem fiecare planeta , sa sarim dintr-o galaxie in alta pana cand timpul va imbatrani si nu va mai avea putere asupra noastra" ... Auzind cuvintele ei , simteam cum incep sa plutesc , ma ridicam la cer tot mai repede , inima imi pulsa intr-un ritm inuman , simteam ca iau foc . M-am uitat in stanga mea si am vazut-o ... sub forma unei sfere de lumina  ... nu ... defapt era o stea cazatoare si atunci am inteles .... deja am pornit pe drumul spre necunoscut , ca doua comete ce sunt de nedespartit , dandu-ne  energie unul altuia .... dar m-am trezit si am realizat ca totul a fost un vis si noi defapt suntem doar un simplu ...


                                                      CURCUBEU



4 comentarii:

  1. 1. imi place mult ce ai scris tu. e megadragut:P
    2. asta e povestea mea... sper sa se potriveasca cu cererea ta:

    Suntem doar doua persoane ca oarecare alte doua din intreaga lume, dar, partea frumoasa e ca atunci cand suntem impreuna, nu mai suntem doua, ci una singura!
    Gandim ca unu, simtim ca unu, vedem ca unu, zburam ca unu… si zburam! In fiecare noapte atingem cate o mie de stele si un Soare. In fiecare zi mangaiem cate o suta de nori. In fiecare dimineata zambim de zece ori spre rasarit. In fiecare an iubirea dintre noi se intensifica… creste odata cu noi sau noi odata cu ea!
    Alaturi de ea am invatat ca ‘te iubesc’ sunt doar doua cuvinte. Am invatat impreuna ca e mult mai important sa aratam ca ne iubim, decat sa graim asta!
    Alaturi de ea invat! Inca invat!
    Cu ea stiu sa impart, stiu sa ofer. Cu ea stiu sa vorbesc fara cuvinte. Cu ea stiu ca maine e imprevizibil si ieri a trecut. Cu ea am invatat sa numar stele. Cu ea stiu sa prin ziduri si prin timp.
    Ea e raza mea de soare care ma face sa zambesc. E acel norisor din care cad picuri de liniste care sa ma linisteasca cand sunt inflacarat. E acea persoana care ma face sa zambesc atunci cand plang. Privirea ei alina orice.

    Sau, mai bine zis, asa as vrea sa fie…
    Oare cer prea mult?

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuuuper tare ... imi place foarte mult ce ai scris ;) ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. As vedea o relatie de lunga durata,plina de distracti si nebuni,vreau sa simtim unul de la celalalt ce vrem fara sa trebuiasca sa spunem...sa o fac tot timpul fericita,sa fiu prietenul ei cel mai bun,iubitul perfect,sotul iubitor si tandru...eroul ei etern si unica ei dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  4. din punctul meu de vedere o relatie de durata se bazeaza pe incredere,dragoste si respect reciproc.Cristi imi place foarte mult ce ai scris...la asa coment cuvintele sunt de prisos...superb.Paula.

    RăspundețiȘtergere